fredag 19 juni 2009

njut av dagens blomster och ängarnas gröna fägring


idag är en dag som ska levas här och nu. Att passa på att umgås med sina nära och kära. fly alla vardagsmåsten och njuta av allt som finns runt omkring oss. Gäster brukar se till det som har gjorts och du själv det som ska göras. i dina gästers lag njut av det som gjorts. dröm er bort till sagornas land och njut av det drömlandskap som ger kraft och inspiration till kommande äventyr.

idag fantiserar jag mig bort och bara är. ingen jakt, inga måsten, bara vara. jag njuter av det vi åstadkommit och håller dagen oplanerad och spontan. framför mig breder ängen ut sig intill havets kalla blåa färg och vinden sveper in en doft av nyslaget gräs och hav. måsarna seglar in över ön för att se vad picknickkorgar har att erbjuda. det är en kall, men behaglig midsommar och öns väsen kryper fram från stock och sten. tillsammans njuter vi av fantasi och verklighet. ingen av oss vill bli väckta ur våra drömmars värld.

en skön midsommartupplur och vädrets makter har förhandlat fram lite sol och bjuder så smått på värme mellan dis och moln.

hoppas alla passar på att njuta och inte försvinner i hets, köer och planerade storfesters åtaganden.

önskar er alla en trevlig midsommar och dröm sött med era sju sorters blomster under er mjuka dunkudde.

www.guteform.se - en njutfull plats i vardagen